Mindfulness & Coaching

Contact

Kim Freriksen
Mindfulness & Coaching

KvK 55682022
Dordrecht
T
E info@kimfreriksen.nl

8 weken Mindfulness

Wat is een 8 weekse mindfulnesstraining?

Op de trainingsavonden krijg je begeleide aandachtsoefeningen die gericht zijn op de ademhaling, lichaamssensaties, gedachten en gevoelens. Dit zijn o.a. zitmeditaties, een bodyscan, lopen met aandacht, andere bewegingsoefeningen en een korte oefening de "ademruimte" genoemd. We bespreken de oefeningen van de avond en de beoefening die je zelf thuis doet. Ik vertel altijd wat over de achtergrond van de oefeningen en er is een pauze van een kwartier. Het is geen praatgroep of therapie, het gaat eigenlijk voornamelijk over je ervaringen met de oefeningen die je thuis doet en in de training.

Leven met aandacht is niet een cursus met een begin en een eind, het is een manier van leven die je ontwikkelt door vooral in je dagelijks leven aandachtiger te zijn. Dit wordt gemakkelijker wanneer je een aantal weken bewust mindfulnessoefeningen doet. Wanneer je graag mee wilt doen zullen we vooraf nog een kennismakingsgesprek plannen. Dit is ter info en ook bedoeld om te kijken of dit is wat bij je past. Individuele begeleiding is ook altijd mogelijk.

Lees eventueel eens de pagina over Mindfulness in het hoofdmenu voor meer achtergrond informatie.

Duur: 8 weken
Tijd: 19:15 – 21:30
Startdatum: nog geen nieuwe training gepland 

Waar: Johan Willem Frisostraat 33, Dordrecht
Kosten: op aanvraag 
Inclusief: terugkommiddag/avond, leesmateriaal, usbstick met mindfulnessoefeningen voor thuis

Wil jij graag een mindfulnesstraining volgen? Mail naar: info@kimfreriksen.nl.

Komen de vastgestelde data niet uit? Neem gerust contact op. Er zijn namelijk mogelijkheden genoeg om een nieuwe groep of individuele begeleiding te starten. 

 

BuitenCoaching
Mindfulnesstraining
Mindful Running