Mindfulness & Coaching

Contact

Kim Freriksen
Mindfulness & Coaching

KvK 55682022
Dordrecht
T
E info@kimfreriksen.nl

Mindful Running

Fit aan de finish

Vijf jaar geleden liep je nog een halve marathon, nu hijg je als je boven aan de trap staat; je wilt nu toch echt een keer die 5 kilometer uitlopen maar ’s avonds krijg je jezelf niet van de bank; trailruns lijken je geweldig, maar hoe start je? Bij mindful running leer je ontspannen en met aandacht hard te lopen.

Voor wie
Mindful running is iets voor jou als je een sportief doel hebt en deskundige begeleiding wilt om dit doel te bereiken. Je hoeft geen hippe fluorescerende kleding aan en we werken niet met superstraffe tijdschema’s. Het maakt niet uit of je een beginnende of een geoefende loper bent: ik zorg voor een programma dat past bij jouw niveau.

Wat gaan we doen
Voorafgaand en tijdens het lopen doen we ontspannings- en ademhalingsoefeningen en loopmeditaties, tijdens het lopen kijken we hoe je je houding en ritme kunt verbeteren. Mindful running werkt twee kanten op: mindfulnessoefeningen maken het lopen lichter en prettiger voor jezelf, en tegelijkertijd is het lopen een manier om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen.

Wat heb je aan Mindful running
Je loopt comfortabeler en geniet meer van het lopen.
Het wordt makkelijker om het lopen vol te houden, ook volgende week en de weken erna.
Je conditie verbetert en je krijgt meer uithoudingsvermogen – zodat je die 5-kilometerwedstrijd relaxt uitloopt, geniet van je eerste trailrun door de bergen, en uitgerust boven aan de trap komt.

 

BuitenCoaching
Mindfulnesstraining
Mindful Running