Mindfulness & Coaching

Contact

Kim Freriksen
Mindfulness & Coaching

KvK 55682022
Dordrecht
T
E info@kimfreriksen.nl

In de frisse buitenlucht..

Met je kop in de wind

Met Buitencoaching gaan we met je hoofd én je lijf aan de slag. Als je fysiek fitter wordt, voel je je mentaal ook beter, en andersom: een fris en uitgerust hoofd leidt tot een gezonder lichaam. Bovendien praat het in de buitenlucht een stuk relaxter dan wanneer je statisch tegenover elkaar aan tafel zit.

Voor wie
Je wilt iets veranderen – gezonder leven, bijvoorbeeld, meer tijd voor jezelf, meer plezier in je werk – maar waar begin je? Je hebt geen zin in eindeloze gesprekken, maar het is wel tijd om in beweging te komen.

Wat gaan we doen
Samen wandelen we of lopen we hard door het bos, de stad, langs het water of door je eigen buurt. Hierbij gaan we twee dingen doen.
We beginnen met observeren: Wat zijn jouw denkpatronen? Welke gedachten en gevoelens houden je tegen om in beweging te komen? Hoe ga jij om met lastige gebeurtenissen in je leven? En wat vind jij eigenlijk belangrijk in je leven? Hieruit filteren we je belangrijkste vraag of doel.
Hierna is het tijd voor actie. Niemand beklimt van de ene op de andere dag de Mount Everest, dus we gaan je vraag of doel opknippen in behapbare stukken: met haalbare veranderingen die je meteen, stukje bij beetje, in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Als basis voor Buitencoaching gebruik ik mindfulness en ACT.
(En ja, we gaan ook naar buiten als het regent.)

Wat heb je aan Buitencoaching?
Je leert jezelf beter kennen en hebt sneller door wanneer je in ‘oud’ gedrag vervalt.
Je wordt fysiek en mentaal veerkrachtiger.
Je weet beter waar je gelukkig van wordt en hoe je het leven leidt dat bij je past.

 

BuitenCoaching
Mindfulnesstraining
Mindful Running