Mindfulness & Coaching

Contact

Kim Freriksen
Mindfulness & Coaching

KvK 55682022
Dordrecht
T
E info@kimfreriksen.nl

Achtergrond

Ga je mee naar buiten?

Herken je dit gevoel? ’s Ochtends word je wakker in je tentje, je steekt je hoofd naar buiten, de zon is net op, dauw bedekt het gras, en de dag ligt voor je open. Je drinkt koffie in de zon, mijmert wat voor je uit en luistert naar een vogel (en in mijn geval weet je dan nooit of het een merel of een mees is). Daarna kom je uit je gammele campingstoeltje en spring je van de steiger in het ijskoude meer, je wandelt een rondje door het bos of beklimt met een rooie kop de berg in de verte.
Buiten zijn gaat voor mij over de afwisseling tussen rust en beweging. Die afwisseling is perfect om 1) een rustiger hoofd en 2) een fitter lijf te krijgen. Daarom ga ik ook in mijn werk als coach en mindfulnesstrainer het liefst met jou naar buiten.

Hoe ik werk
We gaan samen op pad en in gesprek: ik loop letterlijk en figuurlijk met je mee.
Ik help je om zaken in perspectief te zetten, jezelf een spiegel voor te houden en misschien zelfs om af en toe om jezelf te grinniken.
Ik ben praktisch ingesteld. Daarom bepalen we altijd van tevoren je doel of vraag, en splitsen we ’m op in stappen. Je kunt tenslotte eindeloos met elkaar praten, maar uiteindelijk moet je het gewoon gaan doen. Actie! Ik help je om in beweging te komen.

Anderen over mij
"Kim leerde mij tijdens de mindfulnesscursus waardevolle lessen. Vijf jaar na dato hebben die lessen nog steeds een positief effect op mij".

"Na een moeilijke periode maakte ik via mijn huisarts kennis met Kim en mindfulness. Dankzij de mindfulnesstrainingen sta ik weer sterker in het leven. Dagelijks ondervind ik de positieve uitwerking hiervan. Ik ben weerbaarder geworden, kan lastige situaties weer het hoofd bieden. En het belangrijkste, ik ben gelukkiger en straal dat ook uit naar anderen."

 

Ik werk graag samen met Teun van der Klis (NatuurlijkSportief) en Monique Koppelaar (MKFoodcoaching).
Meer informatie over mijn achtergrond als psycholoog en over mijn coach-, ACT en mindfulnessopleidingen vind je op LinkedIn:  LinkedIn-profiel van Kim Freriksen weergeven 

BuitenCoaching
Mindfulnesstraining
Mindful Running